Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Das Buch ""Die Harze Und Die Harzbehalter V2: Mit Einschluss Der Milchsafte"" wurde im Jahr 1906 von Alexander Tschirch ver������ffentlicht. Es handelt sich um eine umfassende Beschreibung von Harzen und Harzbeh�����ltern, einschlie�����lich der Milchs�����fte. Das Buch enth�����lt detaillierte Informationen �����ber die chemischen Eigenschaften von Harzen und ihre Verwendung in verschiedenen Branchen wie der Medizin, der Parf�����mherstellung und der Lackindustrie. Es werden auch verschiedene Arten von Harzbeh�����ltern beschrieben, wie zum Beispiel die Harzkan�����le von B�����umen und die speziellen Beh�����lter, die von einigen Pflanzen produziert werden, um ihre Samen zu sch�����tzen. Das Buch ist eine wichtige Ressource f�����r alle, die sich f�����r die Chemie und die Verwendung von Harzen interessieren.Historisch-Kritische Und Experimentelle In Gemeinschaft Mit Zahlreichen Mitarbeitern Ausgefuhrte Untersuchungen. This Book Is In German.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.