Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Das Buch ""Die Grundlagen, Methoden Und Ergebnisse Der Temperaturmessung"" von Fritz Henning aus dem Jahr 1915 besch�����ftigt sich mit den Grundlagen, Methoden und Ergebnissen der Temperaturmessung. Der Autor gibt einen umfassenden �����berblick �����ber die verschiedenen Messmethoden und -ger�����te, die zu dieser Zeit zur Verf�����gung standen, sowie �����ber die physikalischen Grundlagen der Temperaturmessung. Dabei geht er auf die Messung von Temperaturen in Gasen, Fl�����ssigkeiten und Festk������rpern ein und beschreibt auch die Messung von extrem hohen und niedrigen Temperaturen. Das Buch richtet sich an Wissenschaftler und Ingenieure, die sich mit der Temperaturmessung besch�����ftigen und dient als wichtige Grundlage f�����r die weitere Forschung auf diesem Gebiet.This Book Is In German.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.