Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Erfolgreich abnehmen und sich gesund ernähren, und das ohne komplizierte Diät? Die Ernährungsampel macht es möglich! Die in diesem Buch vorgestellte Lebensmittelampel ordnet über 900 Nahrungsmittel den Farben Grün, Gelb und Rot zu. So können Sie schnell erfassen, ob ein Produkt gesund ist, und ungünstige Lebensmittel durch bessere ersetzen. Die einfache Ampelkennzeichnung bezieht sich auf Kriterien wie die Energiedichte und den glykämischen Index eines Nahrungsmittels sowie auf die Qualität der Fette. Damit ist die Ernährungsampel die perfekte Orientierungshilfe für den Alltag und unterstützt Sie dabei, bewusster und gesünder zu essen und so ernährungsbedingte Krankheiten zu vermeiden.