Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Deviled Eggs

50 Recipes from Simple to Sassy

Debbie Moose
Hardcover | Engels
€ 22,95
+ 45 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Some say the devils you know are better than the devils you don't. Well, in these pages there are plenty of both, and all are wickedly delicious. Deviled eggs, a perennial favorite of potluck suppers and picnics, a party food that is nearly perfect in its simplicity and speed of preparation, are basking in a long-awaited renaissance. Technically, deviled eggs should be revved up with a little something spicy, but these recipes show that they don't have to be hot to be fabulous. Flavors can range from light to elegant to gutsy to fiery. Fillings can be as smooth as silk or chock full and chunky. If you're a purist, take a trip down memory lane with the best of the classics, infused with fresh herbs and mild mustards. If you're looking for something different and fun, try out combos including blue cheese and bacon or pepperoni and parmesan. Or maybe you want to impress your friends with your international palate by including the flavors of Indian chutney and curry, Italian sun-dried tomatoes and pesto, or Greek feta and olives. And if you love to go for the burn, well, welcome to perdition, where eggs stuffed with salsas or chilies, wasabi or jerk seasoning await the brave. And if you're worried about the devil in the details, fear not: here you will find answers to such timeless questions as how to perfectly hard-cook eggs, how to peel off the shell without demolishing the white, and how to present your creations so they look festive and don't go rolling off the plate when you serve them.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
96
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781558322721
Verschijningsdatum:
27/02/2004
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
155 mm x 225 mm
Gewicht:
331 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 45 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.