Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Now a days, yoghurt is gaining more popularity in developed countries. It is a fermented milk product obtained by lactic acid fermentation bacteria Streptococcus salivarius subsp. thermophilus and Lactobacillus delbruechii subsp. bulgaricus. For the study, the entire experiments were carried out in two phases. In phase - I, milk was standardized and prepared of yoghurt. In phase - II, to study the impact of feeding vegetarian yoghurt in rats were feeding and slaughtering for studies of internal organs and for bio-chemical analysis. The overall physico-chemical quality of vegetable yoghurts were better than the normal yoghurt. The levels of cholesterol and sugar decreased in the blood and gain in the weight increased when vegetable yoghurts were fed to the rats, without anti effects on the internal parts of the body.