Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Matri (Lathyrus sativus) is a low cost and indigenous leguminous crop. we use matri protein isolate as protein source. Physico-chemical, sensory characteristics of infant formula were determined. The product was packed in polyethylene bags and stored at room temperature for a period of 90 days and analysis of the product were done at every 30 days interval. Statistical analysis revealed a non-significant effect of treatments and storage on moisture of infant formula. Statistical analysis revealed that storage had significant effect on the pH and acidity of infant formula, whereas treatment and their interaction effect were found to be significant. All the four treatments showed a significant difference for the pH values of infant for formula. Acidity of infant formula is 1.1 % at the start of the study which significantly up to 1.6 at 90 days of storage period. Statistical analysis revealed that the treatments had a non-significant effect on Protein, Fat, total sugars content and ash of infant formula. On the other hand, storage as well as the interaction between treatments and storage showed a non-significant effect on the all parameters content of infant formula.