Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Development of Healthy, Nutritious and Antioxidants Rich Meat

Development of Healthy, Nutritious and Antioxidants Rich Meat

Nutrition

Muhammad Yasin, Ali Asghar, Masooq Saqid Butt
Paperback | Engels
€ 48,45
+ 96 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The objective of the study was to investigate the effects of dietary α-lipoic acid (ALA) and α-tocopherol acetate (AT) on meat quality, ALA, AT content and lipid oxidation in broiler white and red meat. ALA and AT increased in the tissue thus reducing lipid oxidation. There was a progressive increase in oxidative stability as dietary ALA level increased in the boiler feed. Different combination of ALA (25, 75, 150 mg/kg feed) with AT (200 mg/kg feed) supplemented in the broiler feed significantly reduced the fat deposition and increased water content in both red and white meat however; there was no momentous change in the protein content. Thiobarbituric acid reactive substances (TBARS) significantly decreased in the group receiving high dose of ALA probably due to more accumulation of ALA and AT. Likewise, total phenolic contents (TPC) and free radical scavenging activity increased in meat cuts as the concentration of ALA increased with constant level of AT supplemented feed. Conclusively, stability of the broiler meat tissues increased by using ALA supplemented in feed.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
92
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783843351348
Verschijningsdatum:
2/09/2010
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
145 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 96 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.