Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Drug residues in food animal tissues and products pose a potential threat to public health and environmental safety. The effects of drug residues in animal foods on human health are mainly manifested in allergies and allergic reactions, bacterial drug resistance, mutagenic effects, carcinogenic and hormone effects. Hence, the monograph here intends to introduce several aspects for the application in aquatic products. The establishment of simple, reliable, rapid and sensitive residue detection methods is very important for ensuring the safety of animal-derived foods, and promoting the stable and healthy development of the aquaculture industry. This book, further refined at Bishan Ecology & Environment Bureau in Chongqing, has expanded our understanding towards the determination of drug residues by LC-MS and relevant applications.