Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The present study attempts to analyze the key factors affecting production and consumption of fresh milk. The consumption and production functions were estimated at micro level as well as at macro level.This book consists of five chapters. Introduction of the research problem is stated in chapter no. 1, review of the relevant studies is described in chapter no. 2, methodological approach of the study is explained in chapter no. 3, major findings are presented in chapter no. 4 whereas summary and recommendations are given in chapter no. 5. This book is useful for the students, academicians, researchers, farmers and general public having interest in fresh milk consumption.