Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le rôle du sucre dans les pâtisseries est essentiellement de donner une saveur sucrée irrésistible…Mais le sucre joue également d’autres rôles en pâtisserie : Il est indispensable pour réaliser des caramels et donne une belle couleur dorée aux pâtisseries. Quand on parle du « sucre », on pense au « sucre raffiné » : il s'agit du sucre « plus blanc que blanc » qui est présent à outrance dans tous les produits sucrés industriels (sucre de betterave ou de canne raffiné) ! Aujourd’hui, on en consomme beaucoup…trop ! Et une consommation excessive de sucre entraîne une prise de poids, favorise la formation de caries dentaires, augmente le risque de diabète ou de maladie cardiovasculaire… Heureusement, les substituts de sucre raffiné ne manquent pas ! Aujourd’hui, vous avez même l’embarras du choix : Les recettes de cet ouvrage sont sans sucre raffiné mais aux sucres naturels : sirop d’érable, sirop d’agave, miel, sucre de coco, sève de kitul, sirop de riz, sucre de canne complet non raffiné (muscovado, aussi appelé rapadura). Vous pouvez aussi jouer avec le sucre naturel contenu dans les fruits. Crèmes et mousses : crèmes vanille, mousse au chocolat, crême brulée, mousse au potiron stracchiatella, crème à la patate douce... Les classiques sans sucre : des recettes qui imitent les classiques que nous connaissons tous: crumble, fraisier, baba au rhum, brioche, tiramisu, riz au lait, gâteau basque, brownies, éclairs, biscuits roulés, mont blanc... Cakes et gateaux Desserts glacés : Crèmes glacées, nougat glacé, kulfi indien, frozen yogurt... Tartes & tartelettes: classiques et moins classiques : tatin, bourdaloue, tarte fine aux pommes, tarte aux noix de pécan... Biscuits & petits gâteaux : Cookies, madeleines, cupcake, muffin,cinnamon rolls, lunettes... Friandises : guimauve, truffes au chocolat, "twix", barres de céréales, pâte de fruits...