Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Het eerste wat Petra Possel deed toen ze op kamers ging, was volkorenbrood halen bij de warme bakker. En beenham, roomboter en rode wijn. Ze rekende voorgoed af met Blue Band, boterhamworst en limonadesiroop. In deze bundel schrijft ze met veel smaak over het eten bij haar oma, haar bestaan als culinair recensent en haar ergernissen zoals quinoa-hipsters, dieetgoeroes en kookclubmannen. De troost van eten is een genot voor iedereen die van lekker eten houdt, en bovenal van het leven zelf.
Petra Possel (1963) is radiopresentator, schrijver, lekkerbek en wijnliefhebber. Ze presenteert het cultuurprogramma Kunststof, het kook- en eetprogramma Mangiare! en schrijft in NRC Handelsblad over restaurants. Eerder verscheen van haar de succesvolle bundel Vrouw in de rouw.
‘Petra’s observaties zijn zacht, warm en vol, troostend, tongstrelend en oergeestig.’ Paul de Leeuw