• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Cultures et mots de la table

comment parle-t-on de la nourriture et de la cuisine en termes académiques, littéraires et populaires-argotiques ?

Colloque international d'argotologie (11 ; 2017 ; Leipzig)
Hardcover | Frans | Sprache - Kultur - Gesellschaft | nr. 21
€ 76,45
+ 152 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Le volume réunit des recherches présentées par des spécialistes de littérature, linguistique et pédagogie de 9 pays européens. Leur intérêt commun est le suivant: comment parle-t-on de la nourriture, de la préparation des aliments, de la cuisine, de la gastronomie, ainsi que de l'action de manger en langue standard, populaire et argotique.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
310
Taal:
Frans
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 21

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783631785621
Verschijningsdatum:
15/07/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
160 mm x 220 mm
Gewicht:
1300 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 152 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
AANGERADEN

Alles voor een vliegende start

op school en op kantoor
AANGERADEN
Tips voor een vliegende start
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.