Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cuisiner est un plaisir pour Christiane Massia : 20 ans après avoir créé "Le restaurant du marché", elle continue à nous séduire par sa cuisine, qui allie tradition et imagination et s'inspire du terroir auquel son second restaurant, "L'Aquitaine", doit son nom. Christiane Massia, cuisinière autodidacte, connaît les difficultés des débutants ; elle explique ici, en donnant ses recettes, tous les détails pratiques, qui font la réussite d'un plat : la façon d'acheter, les tours de main, les ustensiles à utiliser. Soupes remises à l'honneur, salades, poissons, pâtes fraîches, cuisine des fleurs, de l'oie… Cette cuisine savoureuse est la cuisine d'une femme, qui vous fait partager son goût pour le mousseron, le chou, l'ail nouveau, ou le Meursault et découvrir le vrai plaisir de cuisiner. « J'essaie, confie l'auteur, de vous communiquer ma passion et ma certitude que la cuisine suscite la convivialité ».