Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Et si la gastronomie devenait un formidable espace de jeu, dont créativité, échange, complicité, harmonie seraient les maîtres-mots. Jacques et Laurent Pourcel, frères jumeaux et jeunes chefs trois étoiles depuis 1998, en font la démonstration. « Cuisine en duo » est le fruit de leur double talent, double savoir-faire, double imagination. Ce livre, frais et coloré, nous laisse découvrir le surprenant et savant mélange des saveurs orchestré à quatre mains. Du « Jardin des sens », leur restaurant situé à Montpellier, Jacques et Laurent Pourcel nous proposent leurs 100 meilleures recettes, savoureuses, ensoleillées et étonnantes. La règle du jeu : 50 produits, à chaque fois interprétés et travaillés par chacun des deux frères, dans un accord parfait. Artichaut, olive, truffe, anchois, baudroie, loup, moule, oursin, gambas, lièvre, pigeon, escargot, ananas, pain d'épice, touron, vanille, vin de muscat… Inspirés par les produits du terroir et du littoral languedociens, associés aux influences des cuisines étrangères, transformés par leur mutuel enrichissement : Jacques et Laurent Pourcel rendent accessible, pour notre plus grand enchantement, un univers culinaire, riche de parfums et de couleurs subtiles ouvert sur le monde.