Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La cuisine provençale est aujourd’hui unanimement appréciée, en particulier par ceux qui l’ont découverte pendant les vacances, et surtout par ceux qui ont la chance de compter, parmi leurs amis, des Provençaux. Tous ont gardé la nostalgie de ces plats si savoureux et si merveilleusement parfumés qui sont le lot quotidien de ceux qui vivent sur la Côte d’Azur ou en Haute Provence. C’est à leur intention que ce livre a été écrit. Il leur permettra de revivre quelques-unes des belles heures passées sur les bords de la Méditerranée, en confectionnant eux-mêmes, et chez eux, bouillabaisses, bourrides, aïolis, soupes au pistou, gigots d’agneau farcis à la provençale, etc. Voici deux cent cinquante recettes précieuses composées par un homme qui sait de quoi il parle.