Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Cuisine de la Cuisson Basse Temperature 2021 (Sous Vide Cookbook 2021 French Edition)

Cuisine de la Cuisson Basse Temperature 2021 (Sous Vide Cookbook 2021 French Edition)

Recettes Rapides Et Abordables

Pierre Blanc
Hardcover | Frans
€ 36,45
+ 72 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

55% OFF FOR BOOKSTORES!


FRENCH EDITION!


Sous Vide is a cooking method that utilizes slow, precise cooking temperature and results in restaurant-grade meals that are not only consistent but are also incredibly delicious. This cooking technique has been around for a long time, but it only reached its hype recently, thanks to the simple-to-use and pocket-friendly Sous Vide equipment.


Sous Vide is the process of vacuuming the food, usually in a bag, and cooking in water at a precise temperature.


This may seem fancy, but other than the fancy dishes, there is nothing complex about the cooking method. The process is super simple, and it involves only three cooking steps:


1.Attach the Sous Vide Machine to a pot of water and set the exact cooking temperature.

2.Place the food in a sealable bag, get rid of the excess air, and seal it.

3.Immerse the bag in the preheated water and cook for as long as you need to get the best results.


If you want to add a crispy exterior layer, you can finish your food by searing or grilling it.


What are you still waiting for?


Grab your copy now!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
114
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781802905939
Verschijningsdatum:
3/06/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
322 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 72 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.