• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Wereldkeuken
  5. Cook's Illustrated Revolutionary Recipes

Cook's Illustrated Revolutionary Recipes

America's Test Kitchen
Hardcover | Engels
€ 57,45
+ 114 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

2019 IACP Award Winner in the Compiliations Category

On the occasion of Cook's Illustrated's 25th anniversary, we've gathered together our most extraordinary recipes and innovations from the past quarter-century in this hands-on book packed with practical tips and techniques.

These recipes tell the story of how Cook's Illustrated has changed American home cooking through its signature blend of rigorous testing, culinary research, science, and unorthodox approaches to developing foolproof recipes. As fans know, a big part of what makes the magazine so trustworthy (and enjoyable to read) is the essays that accompany each recipe, tracing from initial brainstorming to aha moments (and the occasional catastrophe) to final success. Rarely republished since they first appeared, these feature-length stories celebrate the art of food writing and the extensive work that goes into every recipe.

In addition to the recipes, essays, and helpful sidebars, this book also features the trademark black-and-white illustrations that have become synonymous with Cook's Illustrated, creative use of the beloved front- and back-cover art, and a new addition: gorgeous, full-color photographs of each dish.

Featured recipes include: Perfect corn on the cob that never gets boiled, ultracreamy tomato soup that's completely dairy-free, the fastest roast chicken recipe, "oven-grilled" London broil, and ingenious, low-key approaches to traditionally high-fuss recipes such as risotto, French fries, pie crust, and many more.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
576
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781945256479
Verschijningsdatum:
23/10/2018
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
234 mm x 267 mm
Gewicht:
2358 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 114 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BOOK FRIDAY

50% korting

op een grote selectie boeken
BOOK FRIDAY
Black Friday: 50% korting op boeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.