• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Cook's Guide to Poultry and Game

Delicious Recipes from Classic Roasts to Stews and Stir-Fries; Essential Advice on Buying, Preparing and Cooking

Lucy Knox, Keith Richmond
Paperback | Engels
€ 5,95
+ 11 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Chicken and other poultry has always played a major part in cuisines throughout the world. Leaner, healthier and more affordable than other meats, few foods are as versatile. The introduction section of this book is a comprehensive guide to the types of poultry and game, including facts and advice about choosing the best cuts, storage and preparation, and cooking techniques. Then the delicious step-by-step recipes present classic recipes from around the world, with photographs to tempt throughout.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
96
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781846819223
Verschijningsdatum:
7/08/2018
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
230 mm x 296 mm
Gewicht:
521 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 11 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.