Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Cooking by Hand

A Cookbook

Paul Bertolli
Hardcover | Engels
€ 55,95
+ 111 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • IACP Crystal Whisk Award (Jane Grigson) 2004
    Winnaar

Omschrijving

One of the most respected chefs in the country, Paul Bertolli earns glowing praise for the food at California's renowned Oliveto restaurant. Now he shares his most personal thoughts about cooking in his long-awaited book, Cooking by Hand. In this groundbreaking collection of essays and recipes, Bertolli evocatively explores the philosophy behind the food that Molly O'Neill of the New York Times described as "deceptively simple, [with] favors clean, deep, and layered more profusely than a mille-feuille."

From "Twelve Ways of Looking at Tomatoes" to Italian salumi in "The Whole Hog," Bertolli explores his favorite foods with the vividness of a natural writer and the instincts of a superlative chef. Scattered throughout are more than 140 recipes remarkable for their clarity, simplicity, and seductive appeal, from Salad of Bitter Greens, Walnuts, Tesa, and Parmigiano and Chilled Shellfish with Salsa Verde to Short Ribs Agrodolce and Tagliolini Pasta with Crab. Unforgettable desserts, such as Semifreddo of Peaches and Mascarpone and Hazelnut Meringata with Chocolate and Espresso Sauce, round out a collection that's destined to become required reading for any food lover.

Rich with the remarkable food memories that inspire him, from the taste of ripe Santa Rosa plums and the aroma of dried porcini mushrooms in his mother's ragu to eating grilled bistecca alla Fiorentina on a foggy late autumn day in Chianti, Cooking by Hand will ignite a passion within you to become more creatively involved in the food you cook.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
288
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780609608937
Verschijningsdatum:
19/08/2003
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
206 mm x 261 mm
Gewicht:
929 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 111 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.