Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book aims to explore the relationship among three elements of the restaurant physical environment (i.e., ambient conditions, décor and artifacts, and spatial layout), emotional response, hedonic experience and consume behavioral intentions.The findings reveal that the three factors of the physical environment strongly influenced by customers emotional response, hedonic experience and consume behavioral intentions. Simultaneously, both emotional response and hedonic experience also positively affected consume behavioral intentions. Hedonic experience was the most significant predictors that affected consume behavioral intentions.This study emphasize how important it is that managers of restaurant consider the significance of the physical environment construct of design that it contributes positively to customer's emotional response, hedonic experience and consume behavioral intentions of service settings. This research represents an attempt to develop a more comprehensive model explain how physical environment affect customer emotional response, hedonic experience and consume behavioral intentions.