Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Research on the fish immunology has been scanty; this programme focuses mainly on the application immunotechnology to marine fishes. These methodologies will empower the scientific community to develop lab scale product into aquaculture industrially applicable product (antigen and antibody). Seaweeds are rich in proteins, vitamins, carbohydrates, fiber, lipids and minerals. When fresh, they are 75-85% water and 15-25% organic components and minerals. Dry matter is 65-85% organic substances and 30-35% ash (FAO 2005). Some species of algae may contain greater contents of protein, carbohydrates and fat than the ingredients traditionally used in shrimp diets. India has vast potential for coastal aquaculture development. Shrimp farming development holds immense employment potential for the local people. Food safety is one of the major issues in the shrimp produced in India. It is essential that banned antibiotics should not be used in the hatchery and farm. The extension officers are required to educate the farmers on the responsible use of drug in aquaculture and non-use banned antibiotics in the culture systems.