Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Pear belongs to genus Pyrus, abundantly found in temperate region of AJ & K reflects rich biodiversity. Such diversity and valuable genetic resources are being eroded due to human over exploitation, and natural calamities. Keeping in view existing genetic diversity and genetic erosion in Pyrus germplasm, the focus of present study was to develop biotechnological conservation strategies by using slow-growth techniques. However in vivo preservation was also implemented to conserve the basic stock under field conditions. The apical shoots of nine pear genotypes were preserved in vitro under minimal growth conditions using low temperature treatments, modification in medium strength and adding mannitol in the basal medium and also by reducing the concentration of BAP and using growth retardants for different storage periods i.e. 3, 6, 9 and 12 months. After twelve months of storage, the culture successfully regenerated into new shoots and they were morphologically similar to those of non-stored.