Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Confessions of a Flesh-Eater is the story of a grand passion - the story of man and meat, and the intimate relationship between them. That man is Orlando Crispe, universally acknowledged as one of the finest exponents in the world of classical and creative cuisine, and at present languishing in a Roman prison, charged with the murder of at least four people. The confessions of Orlando Crispe constitute a detailed and frank account of the love affair between a master and his medium. For Crispe, the consumption of flesh is essentially an act of love, a communion as intimate as the act of sex, and such intimacy inevitably achieves its own proper apotheosis between persons. The novel gives Orlando Crispe's classic menus and readers who wish to try them are advised that whenever human flesh is specified, animal flesh can be used instead - indeed it should be.