Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Conditioned taste aversion (CTA) is a powerful defense mechanism protecting animals against repeated consumption of toxic food. CTA has a number of unusual properties that challenge the basic tenets of traditional learning and memory theory. In the past decade several pivotal discoveries have considerably advanced our understanding of the neural processes underlying CTA, and opened new possibilities for their analysis at the molecular and cellular levels. This book, written by three of the world's leading researchers in the subject, provides a comprehensive and up-to-date summary of research into the neuroanatomy, pharmacology, electrophysiology, and functional morphology of CTA. The first book of its kind, Conditioned Taste Aversion: Memory of a Special Kind will be important reading for researchers and graduate students in the fields of neurobiology, neuroscience, psychology, behavior, and physiology.