Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wheat is the most important cereal crop used directly as human consumable commodity by the major portion of world's population. An adequate staple food supply is the first pre-requisite in any country for social and economic stability. Wheat is the most important grain and a staple food for more than one third of the world's population. Large number of products and by products are obtained from this king of cereals. F2 populations of seven cross combinations Lasani-2008 × Iqbal-2000, Lasani-2008 × 9432, Lasani-2008 × 9436, Lasani-2008 × 9444, Iqbal-2000 × Lasani-2008, Iqbal-2000 × 9432 and Iqbal-2000 × 9436 involving cultivars/ lines Lasani-2008, Iqbal-2000, 9432, 9436 and 9444 were studied to determine the heritability and expected genetic advance in order to explore and utilize the hidden genetic potential so that new high yielding and better adapted cultivars can be developed in order cope with the rapidly changing environment and global demand of food with minimum inputs.