Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ghungroo (GR) is a native pig breed which is mainly reared by the tribes of Duars' Valley and allied zone in India. Higher prolificacy, faster growth rate, consumers' preference and adaptability to low managemental input are some of the excellent characteristics exhibited by this breed. To assess the breed's performance more comprehensively, the research work had been planned to evaluate the slaughter performance and meat quality of GR pigs. The same parameters were also considered in Large White Yorkshire (LWY) pigs for a comparative study between these two breeds. In terms of slaughter performance, LWY was better than GR pigs, but when meat quality is concerned GR pigs performed better. Pork cuts from GR pigs contained comparatively more fat. This could be beneficial for manufacturing of products. Thus GR pig bears a good promise as a meat producer. It can be reared commercially in a planned way to exploit its potentiality.