Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Available now for the first time in paperback, COMMUNICATING SCIENCE: THE SCIENTIFIC ARTICLE FROM THE 17TH CENTURY TO THE PRESENT elaborates the emergence of the scientific article from its beginnings to the present. Gross, Harmon, and Reidy analyze numerous sample texts in French, English, and German, focusing on the changes in the style, organization, and argumentative structure of scientific communication over time. The authors also speculate on the currency and influence of the scientific article in the digital age. COMMUNICATING SCIENCE: THE SCIENTIFIC ARTICLE FROM THE 17TH CENTURY TO THE PRESENT has been an invaluable resource text in the rhetoric of science and stands as the definitive study on the topic. "[COMMUNICATING SCIENCE] offers a moment of coalescence in the rhetoric of science as a model of rigorous research, not likely to be duplicated soon. It will be a staple introductory text in science studies courses and a stimulant for better scholarship in the field." -Jeanne Fahnestock, RHETORIC SOCIETY QUARTERLY "Communicating Science is a substantial contribution to the literature mapping out the changing language and rhetoric of the scientific article from 1665 to the present." -Charles Bazerman, ISIS "Gross, Harmon, and Reidy have set a new and higher standard for methodological and presentational rigor in scientific communication content analysis." ¬¬-Kathryn Northcut, JOURNAL OF TECHNICAL WRITING AND COMMUNICATION "Gross, Harmon, and Reidy's decision to emphasize depth over breadth is characteristic of groundbreaking scholarship." -Suzanne Black, JOURNAL OF BUSINESS AND TECHNICAL COMMUNICATION "Communicating Science is a marvel of scholarship and expression and deserves to be in the curriculum of every university's rhetoric department." -Tim Whalen, IEEE TRANSACTIONS ON PROFESSIONAL COMMUNICATION "The book will be an essential starting point for future discussion of the history of scientific writing." -John Turney, DIVERSITY AND DISTRIBUTIONS "A book to buy, to read, and to think about." -A. J. (Tom) van Loon, EUROPEAN SCIENCE EDITING