Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La imagen de los alimentos de origen animal está cada vez más deteriorada debido a su contribución al Calentamiento Global, a cuestiones éticas (bienestar animal) y de salud. Esto, junto con el aumento de la población mundial, ha llevado a la búsqueda de nuevas fuentes de proteínas. Los insectos como alimento son un tema de moda en este sentido. Sin embargo, la mayoría de los consumidores (al menos en las sociedades occidentales) son reacios a incluirlos en sus dietas. Este libro resume el conocimiento sobre la percepción y actitudes de las sociedades occidentales en cuanto al consumo de insectos con el objetivo de (1) ser útil para la industria alimentaria e (2) informativo para consumidores interesados en conocer más sobre el consumo de insectos y/o preocupados por la sostenibilidad del sistema agroalimentario.