Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The inorganic and organic water constituents, often called color-producing agents (CPAs), responsible for water color are generally referred to as water quality parameters. Utilization of water color for assessment of water quality parameters can be achieved by using the established techniques in aquatic optics attained over many decades. Aquatic optics can be subdivided according to whether the natural water body is salty (marine), inland or fresh (limnological), or coastal (often brackish). The authors describe the transformation of water color under varying natural and anthropogenically-driven conditions and, for the first time in a quantitative manner, a closed circle of issues related to remote sensing of water quality in optically complex waters generally inherent to inland and marine coastal waters. Primarily, the text synthesizes the solutions of problems in remote sensing, incorporating mathematics, hydrobiology/hydochemistry, atmospheric optics and ecology.