Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The massive starvation that African nations experience from time to time occurs, as evidenced by this study, because of agricultural and educational policies formulated and implemented by the colonial governments during the nineteenth and half of the twentieth century. A study of any aspect of any colonial period reveals some disturbing realities that can be comprehended only in retrospect. The policy, contrary to the colonial government's, that Emory D. Alvord formulated and pursued regarding the agricultural development for Africans in colonial Zimbabwe from 1926 to 1950 is examined. The authors discuss the political environment that influenced his effort and the problems that he encountered.