Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Colocasia is primarily grown for its starch riched edible corms and cormels. Leaves and petioles are also used as vegetable while the starch has industrial uses. It is grown as staples or subsistence crop throughout the tropics and subtropics. Corms and cormels are generally consumed after boiling or frying. In North East India, farmers use different parts of colocasia as pig feed. It is one of the vegetables which are most extensively consumed by the rural people. Hundreds of cultivars are available in different parts of the region. Wide variation in stature and growing habit exist among the cultivars. Therefore, an experiment was designed to study the variation and correlation in growth and yield parameters and the interrelationship between different characters of 20 selected germplasm of colocasia. The results obtained and the conclusions derived from this investigation are incorporated in this book.