• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Clostridium Botulinum

A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods

Chris Bell, Alec Kyriakides
Paperback | Engels | Practical Food Microbiology
€ 139,95
+ 279 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Practical Food Microbiology Series gives practical and accurate information about specific organisms of concern to public health. The information is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality assurance, those in associated professional sectors e.g. public health, and students in each of these areas.

Clostridium botulinum produces a toxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. It is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods.

Foodborne botulism still occurs all around the world. As new outbreaks are reported implicating yet more food types and food processes, so the food industry needs to regularly review processes and product characteristics to assure safety.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
328
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780632055210
Verschijningsdatum:
8/06/2000
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
164 mm x 232 mm
Gewicht:
621 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 279 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.