Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Claudia Allemeersch, beste Hobbykok van Vlaanderen 2009, brengt de klassiekers van de Franse keuken. Claudia Allemeersch volgende een jaar lang les in de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen. De meer dan 85 recepten in dit boek zijn een weerspiegeling van de klassiekers van de Franse keuken die ze daar door leraar en chef-kok Pol Debaenst leerde klaarmaken. Van de verschillende keukenfonds, tomates aux crevettes, kervelsoep, paling in het groen en escargots tot chocolademousse en madeleines. Claudia legt ze allemaal haarfijn uit. Bij een twintigtal recepten staat er ook een link naar praktische internetfilmpjes, waar je haar live aan het werk ziet. Succes verzekerd! Met de recepten uit het boek stelde Claudia acht menu's samen, zodat je meteen ziet wat je waarbij kunt serveren.