Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The ways in which we produced and consumed food in the last fifty years had devastating impacts on ecosystems and human societies. The agro-industrial sector in fact contributed exceeding 4 of the 9 thresholds that determine the planetary limits - climate change, loss of biodiversity, alterations to the nitrogen and phosphorus cycle, changes in land use. The consumption of unhealthy food is causing very serious health problems, and while almost a billion people do not have food, we throw away quantities of food that would be enough to feed them without problems. It's clear that the current system, based on a strictly linear logic, does not work, and that the transition to a circular economy would bring enormous benefits to the environment and to consumers. A logic that can be partially attributed to the knowledge and traditions of rural culture, in which everything was reused, and which could encourage awareness of the dynamics and cultural relations underlying the act of eating, encouraging the food system to identify a new balance. Circular Economy for Food takes stock of the ongoing transformation, and in addition to the contributions of some of the most prestigious italian experts, presents 40 case studies dedicated to companies in the food sector that focused on circularity to pave the way for innovations able to reduce waste and improve the eco-effectiveness and efficiency of products, services and processes in the food system.