Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Chromatography in Food Science and Technology

Tibor Cserhati, Esther Forgacs
Hardcover | Engels
€ 801,45
+ 1602 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

oCompilation and evaluation of the newest applications of chromatography for food science and technology
oEnumeration of chromatographic methods and critical discussion of results

This book presents a unique collection of up-to-date chromatographic methods for the separation and quantitative determination of carbohydrates, lipids, proteins, peptides, amino acids, vitamins, aroma and flavor compounds in a wide variety of foods and food products. Chromatography in Food Science and Technology presents a concise evaluation of existing chromatographic methods used for many food and food product macro and microcomponents. Chromatographic methods are compiled according to the character of the food components to be separated.

The book's chapters deal separately with the different classes of food components, presenting both gas and liquid chromatographic methods used for their determination, and discussing the advantages and disadvantages of each.

Unlike other references, Chromatography in Food Science and Technology is entirely devoted to the use of chromatography for food analysis, and focuses on practical, food-related examples. It treats the theoretical aspects of chromatography briefly, to the degree that the information helps the use and development of new analytical methods for the separation of any kind of food components.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
568
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781566767491
Verschijningsdatum:
25/06/1999
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
159 mm x 246 mm
Gewicht:
1242 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 1602 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.