Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Mary Ancho Davis invites everyone to join her at her mother's table as she recalls her family's traditions and history and shares special memories from her mother Dominga's kitchen. From huge cream puffs filled with heavy cream skimmed from the top of raw milk, to recollections of ringing the large iron triangle hanging from a tree branch outside the kitchen door, in Chorizos in an Iron Skillet, Ancho Davis offers wonderful details about life and meals on her family's Basque ranch. In this charming cookbook, Mary Ancho Davis traces a path from Old Country traditional dishes to their modern versions as she shares her family's recipes and details the evolution of Basque cooking in America. A personal cookbook from one Basque family, Chorizos in an Iron Skillet is also an engaging cultural study of culinary traditions that spans several generations of Basque immigration to the American West. With recipes for everything from Chicken with Chocolate and Dominga's Basque Chorizos to Dried Apricot Pie, these Basque ranch dishes offer a multitude of delicious ideas for down-home cooking.Illustrated with photographs from the Ancho family, plus helpful advice on ingredients and cooking techniques, Chorizos in an Iron Skillet is the perfect kitchen companion for filling your home with the flavors and aromas of Basque cooking.