Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Chocolate in Mesoamerica

A Cultural History of Cacao

Cameron L. McNeil
Paperback | Engels | Maya Studies
€ 53,45
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Winner of the Society for Economic Botany's Mary W. Klinger Book Award

"A triumph of four-field anthropology. Botany, archaeology, linguistics, ethnography, and a small bit of physical anthropology are seamlessly united. . . . Without integration of the fields, few or none of the interesting conclusions in this work could have been reached."--American Anthropologist

"Contains a watershed of interesting and exciting information. . . . For those with a serious interest in food history and foodways, it is an invaluable source of up-to-date information on one of the most beloved and revered foodstuffs in the Americas."--Austin Chronicle

"A unique, extremely useful collection on chocolate use in Mesoamerica that sets a standard to follow in the expanding field of cultural food studies."--Choice

"McNeil has here assembled an impressive stable of scholars to examine all aspects of cacao development and use in Mesoamerica from its discovery to its use by the modern Maya."--American Archaeology

"In this collection of 21 papers, the authors discuss the linguistic, chemical, agricultural, medicinal, economic and social aspects of the cacao plant, often in exhaustive detail."--Cambridge Archaeological Journal

"I highly recommend the book for specialists as well as for the general public interested in knowing more about cacao; the reading is not complicated and is presented from an anthropological perspective."--Journal of Ethnopharmacology

A volume in the series Maya Studies, edited by Diane and Arlen Chase.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
560
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780813033822
Verschijningsdatum:
1/04/2009
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
155 mm x 231 mm
Gewicht:
793 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.