Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nummertje 11, 29 of 63 en alle andere gerechten op de menukaart van de afhaalchinees maak je voortaan zelf met 'Chinese Takeaway'. Van eenvoudige gerechten als kip met hoisinsaus en krokant gebakken tofu tot en met overheerlijk Chinees slow food als char siu (geroosterd varkensvlees) en Chinese custardtaartjes.
'Chinese Takeaway' is een praktisch en overzichtelijk kookboek. Bij elk gerecht zie je in een oogopslag de tijd die je nodig hebt en voor hoeveel personen een
gerecht is. Met veel aandacht voor Chinese kooktechnieken en uitleg over de basisvoorraad kun je meteen aan de slag om de gerechten uit de Kantonese
en Sichuankeuken thuis zelf te maken: van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes of meer personen in het weekend.
Begin bij de basis en maak perfect gestoomde rijst, chow mein en mihoen.
Maak je eigen wontons en de overbekende loempia's. Ontdek dat eend met pruimensaus helemaal niet moeilijk te maken is en verras je tafelgenoten met zelfgemaakte foeyonghai met gamba's en tjaptjoi. Met 'Chinese Takeaway' haal