Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hailed as the "cake discovery of the century" back in the late 1940s when it was first introduced to home bakers, the chiffon cake remains a firm favorite the world over seven decades on. And no wonder, as chiffon cakes are not just light, fluffy and moist, everything that is desirable in a cake, but also low in sugar and butter-free!Although chiffon cakes are typically baked round and tall, creative bakers Susanne Ng and Tan Phay Shing found that they could break from this mold and inject a dose of fun and lots of creativity into making chiffon cakes a whole new way! From multi-color patterned cakes, tiered cakes, decorated cakes and cakes with hidden designs, to shaped cakes, cake pops and cupcakes, all decorated without the need for cream or fondant, you'll be amazed at what you can create using chiffon cake, with results that taste as good as they look! Get creative and rediscover the cake of the century with Creative Baking: Chiffon Cakes today!