• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Cheesemaking

How to Make Fresh Cheeses: Making Artisan Fresh Cheeses, Using Them in Recipes and Pairing Them to Wine

Shari Darling
Paperback | Engels | Cheesemaking
€ 52,45
+ 104 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

How about making fresh cheese, using it in a recipe and then pairing this dish to wine to create a journey of the senses on your palate! Entertaining family and friends will never been the same again. And rather than bringing a bottle of wine to the next dinner party, how about surprising your friends with a bundle of homemade fresh cheese. How you ever sampled store-bought cream cheese alongside a fresh homemade version or used fresh ricotta in a recipe? The beauty of making homemade fresh cheese is that you get it exactly to your liking and without the you think. You'll learn about milk, the other ingredients and utensils needed. You'll discover how to make fresh cheeses from citric acid, mesophilic and thermophilic cultures. Tried and true recipes have been provided for the making of fresh Ricotta, Cream Cheese, Mozzarella, Burrata, Farmer Cheese, Neufchatel, Mascarpone and more. Delicious recipes that incorporate your homemade fresh cheeses, all paired with wines that create harmony on the palate include: - Peach, Prosciutto and Ricotta Crostini - Ricotta Knocchi with Wild Mushrooms and Sage - Fresh Mozzarella and Tomato Salad with Basil and Balsamic Pearls - Eggplant Ciabatta with Goat Cheese Ricotta, Mozzarella and Basil - Polenta with Mascarpone, Wild Mushrooms and Parmigiano-Reggiano - Cookie Crumble, Mascarpone and Raspberry Parfaits - Smoked Salmon and Dill Cheesecake - Gateau with Parmigiano-Reggiano and Basil - Scallops in Orange and Ginger Cream - Prawns with Yellow Pepper and Ginger Cream - Salmon Boats in a Sea of Spinach Neufchatel - Peaches and Cream Neufchatel Torte - Lamb-Beef Burgers with Orange Mint and Chèvre Mayonnaise - Coeur Au Chèvre Frais ...and more!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
152
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781514152645
Verschijningsdatum:
1/01/2015
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
290 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 104 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.