Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Feta is a soft-brined white curd cheese and is the most widely consumed cheese in Greece. It is traditionally made with sheep or goat's milk. But you can make this lovely cheese at home from cow, sheep, goat or even buffalo milk. In this cookbook you'll learn 2 ways to make homemade Feta. The tangy and salty flavour of Feta sets it apart from other cheeses, yet adds incredible aromas, flavors and textures to a plethora of dishes. Homemade feta is in a flavor class of its own! You'll discover how to prepare feta-inspired simple and gourmet dishes and how to harmonize this dishes with their most suitable wines. Some of the recipes in this cookbook include: Cherry Tomatoes Stuffed with Feta Chardonnay Shrimp with Feta Feta Marinated in Artichokes Green Olives, Fresh Oregano and Lemon Butternut Squash and Coconut Veloute with Feta Cream Roasted Tomato and Fennel Soup with Feta Seafood Salad with Feta and Lemon Vinaigrette Puffed Pork Rolls with Feta Salsa Rack of Lamb with Three Cheeses Mediterranean Watermelon Stuffed with Feta Grilled Peaches with Feta