Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La revista 'Bar&Beer', referente informativo en castellano de todo aquello que rodee a la escena de la cerveza, cumple veinte años. Para celebrar este aniversario, Astiberri coedita con ella este tomo recopilatorio de todas las tiras de humor que Mauro Entrialgo ha ido dibujando en sus páginas a lo largo de la existencia de la publicación.Del coleccionismo de etiquetas, botellas y latas a las costumbres de sus consumidores, de los problemas de convivencia que supone tener un frigorífico demasiado ocupado por esta bebida a las diferentes formas de denominar a una cerveza con limón en diferentes ciudades. Chistes con referencias a la historia de la cerveza, su composición, sus tipos de fabricación, sus propiedades saludables, los distintos vasos en los que se sirve, su industria o el nuevo gran ímpetu de la fabricación artesanal.