Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Featuring 130 recipes with new variations on soulful favorites, this cookbook covers the culinary globe on an ingenious, delicious mission: to capture the international flavors of comfort.
For Carla Hall, co-host of ABC’s The Chew, food is a wonderful way to forge connections with and between people. In her delicious new cookbook, Carla’s Comfort Foods, she finds inspiration by going around the world in search of the universal home-cooked flavors of comfort. Spinning standbys into distinctive new recipes, she combines the beloved flavors of home with the most delectable, enticing spices and tastes of international cuisine. Carla starts with your essential recipe for perfect all-American burgers; from there, you can choose to do them up Persian-style with cucumber yogurt sauce, lime, and fragrant spices; or give them a Vietnamese twist with pickled veggies, scallions, ginger, and cilantro; or take your burgers to Morocco with gutsy spices, chiles, and feta cheese.
Full of Carla’s entertaining stories, the book shows how seasoning can transform any simple recipe. A comprehensive spice and flavor guide lets you chart your own course in the kitchen by turning your favorite go-to dish into a culinary trip around the world. In recipes that reflect her own vivacious personality, Carla takes you from Southern chicken with milk gravy to West African spicy-sweet chicken stew; from German double-mustard potato salad to Moroccan spice-rubbed beef roast to Indian chile, pea, and coconut chutney; and from Southern peach cobbler to greek baklava.
From Nashville to Naples to Nigeria, nothing gathers friends and family around the table like the flavors of home. Now you can hug your friends and family with Carla’s incredibly flavorful takes on creamy soups and noodles, fragrant stews and dumplings, and mouthwatering pastries, pies, and tarts. Join Carla for a delicious journey!