Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Carcasse

the butcher's kitchen

Hendrik Dierendonck
Paperback | Frans
€ 35,00
+ 70 punten
Levering 3 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Carcasse

Dans ce livre, le boucher Hendrik Dierendonck nous offre un regard unique sur son métier, dont il a fait sa passion. Métier pris au sens large du terme, puisqu'il est l'heureux éleveur de la rouge-brune de Flandre occidentale, le maître du processus de maturation, l'exploitant d'un restaurant baptisé Carcasse et le redécouvreur du porc ménapien.

Le Carcasse est à la fois le prolongement physique de la boucherie Dierendonck de Saint-ldesbald et un restaurant tout sauf classique. La philosophie from nose to tail d'Hendrik, désormais bien éprouvée, y sert de fil rouge. Rien ne se perd, pas même les morceaux peu courants comme la cervelle et les rognons. Au Carcasse, la force brute du boucher - une tête de veau doit pouvoir être servie à table et, pourquoi pas, mangée avec les doigts - se marie parfaitement avec le subtil raffinement des préparations.

Rien n'est laissé au hasard dans le restaurant d'Hendrik. Les entrées et les accompagnements n'ont rien à envier à la viande, toujours sublime. Rien d'ostentatoire - l'étoile Michelin, toute récente, s'affiche en cuisine et non sur la façade - mais une qualité parfaite et constante.

Découvrez ici des dizaines de recettes, pour préparer vous-même de la viande et autant de bouchées et d'accompagnements qui font la part belle aux légumes.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
177
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789492677242
Verschijningsdatum:
9/11/2018
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
230 mm x 270 mm
Gewicht:
1170 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 70 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.