Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This massive compilation of all things related to food in Canada is a celebration of centuries of culinary exploration: - comprehensive A to Z listing of everything from the food preferences of the First Nations that influenced the dining habits of early fur traders and pioneer settlers, to the canned food revolution precipitated by World War I, to the decline of home-cooked meals and the rise of fast food and microwaveable dinners, to the return of artisanal foods and organic produce as people try to rediscover their culinary roots, to couch potatoes salivating over food shows on TV - timeline of Canadian food history from ancient times to the present day featuring unique or unusual ingredients, techniques and local and regional names for foods - historic and regional recipes throughout - full colour and B & W photos and illustrations throughout