Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Probiotika - ein komfortabler Weg zu mehr Gesundheit? Probiotika gehören zum "Functional Food", definiert sind sie als "Zubereitung mit lebenden Mikroorganismen, die, wenn sie in ausreichender Menge konsumiert werden, einen positiven Einfluss auf Ihren Wirt haben können". Ihre Ursprünge haben Probiotika in fermentierten Milchprodukten, deren positiver Einfluss zuerst von Metchnikoff postuliert wurde. Der Name "Probiotika" wurde erst Mitte des 20. Jahrhunderts formuliert und präzise Anforderungen wurden erstmals 1989 von Roy Fuller offeriert. In diesem Buch wird die kombinatorische Wirkung einer Probiotika-Supplementation, zusammen mit Calciumphosphat, auf ausgewählte Bakteriengattungen untersucht. Calciumphosphat bindet u.a. Gallensäuren im Darm, welche insbesondere gram-positive Bakterien schädigen können. Ein großer Anteil der probiotischen Kulturen gehört mithin zur Gruppe der gram-positiven Bakterien, wobei Vermutungen existieren, ob man die Wachstumsbedingungen dieser Stämme, mittels Bindung der Gallensäuren im Darm und nachfolgender Präzipitation, verbessern könnte. Parallel dazu erfolgt ein Vergleich zweier Primersysteme zum Nachweis von Laktobazillen mittels Real-Time-PCR.