Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Like its older sibling Cafe Life Rome, author Joe Wolff and photographer Roger Paperno's new book profiles family-owned cafes, bars, and gelaterias, this time in the glorious and historic city of Florence. Reap the rewards of their exhaustive research into the fine espressos and artisanal gelatos to be found in the city that is the heart of Tuscany, one of the world's great regions of gustatory pleasure. Not only will this book recommend choice vantage-points from which to sit back and enjoy Florence, but Wolff's interviews with the cafes' owners make a fascinating read. It seems the gregarious owners of these establishments can't help but sprinkle their information about the ancient freezing systems for the gelato or the best sources for coffee beans with local customs, Italian film history (of course), and gossip (about a certain American actor's indigestion, for example). If the stories in Cafe Life Florence make you want head to the Barberi bar or the Ciolli gelateria to hear some more, Paperno's stunning and evocative photography makes you feel as if you're already there--the steam rising from your espresso, your spoon slipping into a creamy gelato. Florence is like no other city, and Cafe Life Florence pays homage to its simplest pleasures.