Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
I have had a love of coffee for years. I have a degree in Pharmacology-Toxicology where I ran the coffee club. Noone else wanted the responsibility to absolutely positively show up every day to make that all important fluid extraction. I learned a lot about keeping consumers happy. One time I used deionized (purified) water for the brew. I received loads of complaints. That coffee wasn't working. I hypothesize it was the lack of minerals in the water that prevented the extraction of the caffeine from the coffee grounds. Tap water worked better but needed to be de-chlorinated to improve the flavor. After graduation and years later I was again in charge of this all important job for my group with Pesticide Enforcement Branch of California Environmental Protection Agency. All went well for years until our group was moved into the main building in downtown Sacramento. I would enter the break room and see a pot half filled with "coffee" sitting on the heat being ruined. This is where I again took over coffee production.