Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
At the start of the eighteenth century London had almost 200 breweries producing close on 2 million barrels of beer every year, making the mighty metropolis the brewing capital of the world. By 1976, when the once-mighty Whitbread halted production at their famous Chiswell Street headquarters, there were only nine brewers left in the capital. The story of brewing in London is the story of the rise and fall of an industry that gave the world such famous beer styles as porter, stout, brown ale and India pale ale. It is a story of innovation and growth, and ultimately of decline and homogenisation. This fully illustrated book explores the colourful and fascinating liquid history of brewing in the capital, from the glory years when the likes of Barclay Perkins, Charrington, Truman's and Whitbread were household names, through to the dark days of the 1970s and 1980s when the industry's decline looked terminal. But this is a story with a happy ending for, as Brewing in London reveals, the noble art of beer making is once again thriving in the capital as an ever-increasing number of micro and craft brewers have transformed the city into one of the most exciting beer destinations on the planet.