Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Bony Cuts of Spent Hens in Chicken Whey Soup

Bony Cuts of Spent Hens in Chicken Whey Soup

Studies on physico-chemical, microbiological and storage properties

Khokan Ghorai, Anupam Khan, Vinay Kumar Tanwar
Paperback | Engels
€ 48,45
+ 96 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In India, consumer preference for broiler meat is affecting the marketing of spent hens. Consumers now-a-days prefer selective cuts like breast, leg pieces etc. This has resulted in increased availability of low value bony cuts like back, neck and wings which are uneconomical to use because of lower meat yield and more requirement of labour. Significant amount of lean meat is left over in spite of careful manual deboning of chicken. So different bony cuts and whey, the major by products of poultry processing and dairy industry respectively are not used properly in food products in India. Hence, the present study was conducted to prepare chicken whey soup by utilizing neck, back and wings (25 % separately) along with other necessary ingredients without affecting the quality as well as sensory attributes of the soup. From the above study it can be concluded that in preparation of chicken whey soup neck, back and wings may be used at 25 % level without affecting the physico-chemical and sensory quality of the product and can be stored at refrigeration temperature for 15 day in LDPE bags with good overall acceptability.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
108
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783846503874
Verschijningsdatum:
26/04/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
167 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 96 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.